Klusberijf Osman gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Klusberijf Osman stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Klusbedrijf Osman streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Klusbedrijf Osman organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@klusbedrijfosman.nl
  VERPLICHT

Zonnepanelen

Bekijk hier alle diensten die wij uivoeren

Het aanleggen van zonnepanelen

Bij Klusbedrijf Osman zijn we gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en installeren van zonnepanelen bij u thuis of op uw pand/object.

Door het aanleggen van zonnepanelen draagt u bij aan een duurzame manier van stroomopwekking. Dit is in de eerste instantie een relatief flinke investering die zichzelf pas doorgaans na 10 jaar zal beginnen terug te betalen. De gemiddelde levensduur van zonnepanelen 25 jaar, wat dus betekent dat u ondanks de flinke investering, voor ongeveer 15 jaar gebruik kan maken van ‘gratis’ energie.

Uiteraard is dit ook afhankelijk van de kwaliteit van het type zonnepaneel dat u aanschaft. Behalve de zonnepanelen zelf spelen er nog overige factoren die het rendement bepalen van uw zonnepanelen. enk hierbij aan weersomstandigheden, vuiligheid en zelfs de plaatsing kan invloed hebben op het rendement. De plaatsing moet namelijk altijd met een hoek van 36 graden op het zuiden zijn.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van zonnepanelen heeft u niet enkel het rendementsvoordeel op termijn alsmede een duurzame ecologische afdruk. De Nederlandse overheid steunt particulieren die zonnepanelen willen aanschaffen door de BTW (van 21%) aftrekbaar te maken op de kosten van de zonnepanelen zelf en de plaatsing. Dat kan middels de Btw-aangifte.

Klusbedrijf Osman is een betrouwbare partner op het gebied van het correct installeren en plaatsen van zonnepanelen. Dit vergt expertise bij de keuze, constructie, opstelling en aansluiting. Dit is niet enkel belangrijk voor uw potentiële rendement maar ook zeker voor een duurzame montage en veilige aansluiting op uw netwerk.

OFFERTE AANVRAGEN

Het zonnetje in huis halen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een passend voorstel.