Klusberijf Osman gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Klusberijf Osman stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Klusbedrijf Osman streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Klusbedrijf Osman organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@klusbedrijfosman.nl
  VERPLICHT

Rolluiken

Bekijk hier alle diensten die wij uivoeren

Reparatie en plaatsing van rolluiken

Rolluiken hebben stiekem veel invloed op het aanzicht van uw woning/pand en op de dynamiek van vuil, geluid en licht binnen uw woning/pand. Door het gebruik van een rolluik kunt u uw woning/pand afsluiten van licht en geluid.

Het biedt echter ook isolatie tegen warmte of kou, verduistering, bescherming van de kozijnen en in de meeste gevallen inbraak-vertragend.

Klusbedrijf Osman biedt diensten aan voor de reparatie en plaatsing van verschillende typen rolluiken. Rolluiken bieden een bescherming, verbeterd uw wooncomfort, bespaart energie, geeft privacy en verlengt de levensduur van ow kozijnen. Rolluiken bieden veel voordelen.

Klusbedrijf Osman kan u verschillende typen rolluiken leveren en plaatsen. Afhankelijk van de doeleinden voor het gebruik van de rolluik, kijken we samen naar de meest passende mogelijkheden en bespreken we samen met de klant wat er gaat gebeuren. Vervolgens zullen wij, op basis van de afspraken, uw (nieuwe) rolluiken komen plaatsen op de gewenste plek.

OFFERTE AANVRAGEN

Op zoek naar vakkundige rolluik-plaatsers? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij voorzien u van een passend voorstel.