Klusberijf Osman gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Klusberijf Osman stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Klusbedrijf Osman streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Klusbedrijf Osman organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@klusbedrijfosman.nl
  VERPLICHT

Diensten

Bekijk hier alle diensten die wij uivoeren
Verbouwingen

verbouwingen

Een andere indeling of meer ruimte? Klusbedrijf Osman zorgt dat de aanpassingen goed aansluiten en het resultaat een passend geheel is.

Sanitair

sanitair

Bij klusbedrijf Osman bent u aan het juiste adres voor al uw verbouwingen omtrent sanitair. Wij kunnen voor u renoveren, aanpassen maar ook het compleet nieuw plaatsen van sanitaire voorzieningen.

Kunstof deuren en kozijnen

KUNSTOF DEUREN EN KOZIJNEN

Klusbedrijf Osman wordt ingeschakeld voor zowel de binnendeur- als de buitendeurkozijnen. Van opdekdeuren, deuren met glas tot aan de plaatsing van speciaal op maat gemaakte deuren.

Rolluiken

rolluiken

Klusbedrijf Osman kan u verschillende typen rolluiken leveren en plaatsen. Afhankelijk van de doeleinden voor het gebruik van de rolluik, kijken we samen naar de meest passende mogelijkheden

Elektra

elektra

Wij als klusbedrijf kijken graag met u mee naar aanpassingen binnen uw netwerk of naar een compleet nieuwe aanleg. Ook bij reparatie van uw elektriciteitsnetwerk/voorziening, het aansluiten van nieuwe bedradingen en overige netwerks-werkzaamheden

Zonnepanelen

zonnepanelen

Klusbedrijf Osman is een betrouwbare partner op het gebied van het correct installeren en plaatsen van zonnepanelen. Dit vergt expertise bij de keuze, constructie, opstelling en aansluiting.

Schilderen

Schilderen

Wij bieden zowel binnen-als buitenschilderwerk aan. In beide gevallen kijken we naar de beste werkmethode voor u, om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden.

Dakwerkzaamheden

Dakwerkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan dakwerkzaamheden. Voor zowel het plaatsen van een compleet nieuw dak, alsmede reparatie of renovatieklussen, bent u aan het juiste adres bij Klusbedrijf Osman.