Klusberijf Osman gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Klusberijf Osman stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Klusbedrijf Osman streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Klusbedrijf Osman organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@klusbedrijfosman.nl
  VERPLICHT

Elektra

Bekijk hier alle diensten die wij uivoeren

Gaat u elektra aanleggen of installeren?

Dan bent u bij Klusbedrijf Osman aan het juiste adres. Het leggen van een goed elektriciteitsnetwerk in uw woning is belangrijk. Er zijn immers steeds meer apparaten en spullen die een elektrische bron vereisen in huis. Het staat dus buiten kijf dat er overal in het huis/pand stroom aanwezig moet zijn en ter beschikking gesteld moet kunnen worden (stopcontacten). Wij als klusbedrijf kijken graag met u mee naar aanpassingen binnen uw netwerk of naar een compleet nieuwe aanleg.

Wij helpen u bij de reparatie van uw elektriciteitsnetwerk/voorziening, het aansluiten van nieuwe bedradingen en overige netwerks-werkzaamheden zoals:

- Extra groep plaatsen in de meterkast
- Vervangen van schakelaars
- Meterkast vervangen
- Het plaatsen van stopcontacten

Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag klaar om met u mee te kijken!

OFFERTE AANVRAGEN

Uw woning/pand vakkundig voorzien van elektra? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een voorstel op maat.