Klusberijf Osman gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Klusberijf Osman stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Klusbedrijf Osman streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Klusbedrijf Osman organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@klusbedrijfosman.nl
  VERPLICHT

Dakwerkzaamheden

Bekijk hier alle diensten die wij uivoeren

Dakwerkzaamheden door Klusbedrijf Osman

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan dakwerkzaamheden. Wij maken enkel gebruik van professionele materialen en gereedschappen hiervoor. Wij bieden onder andere de volgende werkzaamheden aan:

- Dakbedekking
- Dakreparatie
- Dakpannen
- Dakrenovatie
- Bitumen
- Een compleet nieuw dak

Voor zowel het plaatsen van een compleet nieuw dak, alsmede reparatie of renovatieklussen, bent u aan het juiste adres bij Klusbedrijf Osman.

Gezien dat er veel opties en mogelijkheden bestaan omtrent daken en dakpannen etc., is het uiteraard belangrijk om samen met elkaar in gesprek te gaan over uw wensen en voorkeuren. Wij zullen hierbij uitgebreid met u in gesprek gaan om alle details van uw dak-wensen door te bespreken. Naar aanleiding hiervan zullen we een plan opstellen met een sterke prijsindicatie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

OFFERTE AANVRAGEN

Een nieuw dak boven uw hoofd? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een passend voorstel.