Klusberijf Osman gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Klusberijf Osman stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Klusbedrijf Osman streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Klusbedrijf Osman organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@klusbedrijfosman.nl
  VERPLICHT

Verbouwingen

Bekijk hier alle diensten die wij uivoeren

Uw woning of pand verbouwen?

Het kan zo zijn dat u na de aankoop van uw woning, of na een tijdje erin te hebben gewoond of gewerkt, besluit om het een en ander te laten veranderen. U wilt bijvoorbeeld een andere indeling, heeft behoefte aan meer ruimte of wilt u uw pand een stukje moderniseren.

Klusbedrijf Osman is hierin uw betrouwbare partner. Het is namelijk belangrijk dat er bij de verbouwing goed gekeken wordt naar de originele bouw om er zeker van te zijn dat de nieuwe aanpassingen goed aansluiten op zowel de technische als esthetische aspecten van uw pand. Alles moet immers een passend geheel vormen.

Als klusbedrijf kunnen wij ervoor zorgen dat de verbouwing vakkundig wordt uitgevoerd. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit met betrekking tot verbouwen. Denk hierbij aan het verbouwen van:

- Badkamers, keukens, bijkeukens, kantoren en overige bedrijfsruimtes
- Het aanbouwen van Badkamers, keukens, bijkeukens, kantoren en overige bedrijfsruimtes
- Het plaatsen van een dakkapel
- Het samentrekken van ruimtes
- Tegelzetten en vloeren leggen
- Timmerwerken
- Stucwerk
- Bestrating

Als u kiest voor een verbouwing door Klusbedrijf Osman, wordt u tijdens het gehele proces goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Uiteraard wordt uw project vooraf met u besproken, waarbij er samen gekeken wordt naar de mogelijkheden en kosten gedurende het bouwproces.

Bij klusberijf Osman kijken we samen naar hoe we kunnen verbouwen met zo min mogelijk (geluids-)overlast voor uw omgeving.

OFFERTE AANVRAGEN

Bent u opzoek naar een vakkundig klusbedrijf voor uw volgende aan-of-verbouw? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u voorzien van een passend voorstel.