Klusberijf Osman gebruikt cookies van een derde partij. U kunt deze accepteren of door hieronder op privacy policy te klikken, zelf aangeven wat u wel en niet opgeslagen zou willen hebben.


Privacy instellingen

Privacy instellingen

Klusberijf Osman stelt u hier de mogelijkheid om zelf aan te geven wat er wel en niet opgeslagen mag worden.

 • Privacy beleid
  Klusbedrijf Osman streeft altijd naar perfectie. De inhoud van deze website is met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen gegevens zijn veranderd of onjuist zijn weergegeven. De informatie wordt wekelijks soms maandelijks aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Jij als bezoeker van onze website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de Klusbedrijf Osman organisatie. Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website op Internet te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.
  VERPLICHT
 • Contact formulier
  Wannneer u ons contact/offerte formulier gebruikt, dan worden uw gegevens opgeslagen in onze mailbox.
  Mocht u uit ons gegevens bestand verwijderd willen worden, gelieve contact met ons op te nemen via
  info@klusbedrijfosman.nl
  VERPLICHT

Schilderen

Bekijk hier alle diensten die wij uivoeren

Buiten schilderwerken met de beste resultaten

Ook voor schilderwerkzaamheden bent u bij Klusbedrijf Osman aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met schilderen kunt u terecht bij ons voor een verscheidenheid aan schilderdiensten en advies.

Een goed resultaat begint bij een goed begin. Daarom denken wij als Klusbedrijf Osman graag met u mee, van het begin tot het eind. Zo kunnen we samen kijken naar de beste mogelijkheden voor uw idee en de uitvoering, alsmede de mogelijkheden voor duurzame keuzes wat betreft renovaties en nieuw schilderwerk.

Wij bieden zowel binnen-als buitenschilderwerk aan. In beide gevallen kijken we naar de beste werkmethode voor u, om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden.

Mogelijke opdrachten:
- Deuren en kozijnen schilderen (zowel binnen als buiten)
- Plinten schilderen en afkitten
- Muren en plafonds sauzen
- Trappen schilderen
- Kasten schilderen
- En nog veel meer!

Klusbedrijf Osman werkt graag transparant. Dit betekend dat wij altijd al onze werkzaamheden voorafgaand met u bespreken. Op deze manier voorkomen we onaangename verassingen voor beide partijen!

Neem gerust is contact met ons op om uw volgende project te bespreken.

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een ambachtelijke schilder nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een passend voorstel.WIJ WERKEN MET

Logo van Sigma